KEBAB NOOK PSZóW

Recentreview


4.5 stars out of 39 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Kebab Nook Pszów. Want to know more? Find out more.

25 Jan 2023 at 6:31 Kebab zimny, sos niedobry, same mięso posiadało jakieś twarde nie do zjedzenia kawałki. Za to dostawa na plus 20 min max tylko mogło by się to przełożyć na dobre jedzenie
14 Nov 2022 at 12:34 Kebab zamówiony na 19;45, dotarł o 21. Kontakt z dostawca - żaden, kontakt z lokalem - co trzeci wykonany telefon. Pan przy telefonie mówił mi trzy albo cztery razy ze kebaby dojadą w ciągu 20min, dojechały jak wspomniałem po 1.5h. Tragedia.
30 Oct 2022 at 18:49 Kebab bardzo smaczny i bardzo miła Pani kurier
11 Oct 2022 at 14:10 Kebab dobry Ale Czas Oczekiwania Tragedia..
30 Sep 2022 at 22:00 Polecam
27 Sep 2022 at 12:47 Cena nie adekwatna do porcji i jakości
18 Sep 2022 at 13:49 Mięsa i surówek akurat smacznie nie myślałem że takie dobre bedzie trochę mało frytek w kubku dostawa dosyć szybko jak przewidywana.
10 Sep 2022 at 0:26 Zapłacone za kebab z samym mięsem a przyjechał z surówkami więc poszedł do kosza. Reszcie smakowało więc +1 gwiazdka.
10 Sep 2022 at 0:04 Kebab zamówiony na konkretną godzinie, ale dostawa przełożona o 20min mimo to jedzenie zostało dostarczone jeszcze później co łącznie daje jakieś 30min opóźnienia.. Zamówione 2 kebaby z serem..taaa z serem to chyba tylko w nazwie, surówki i mięso dno